Karriere,  Work/Life Balance

Kan du rumme din partner efter en lang arbejdsdag?

Og kan din partner rumme dig?

Jeg faldt over nedenstående artikel, som netop omhandler den svære balance i parforholdet. Du og din partner har været på arbejde hele dagen, i har lavet mad, vasket tøj, og lagt børnene i seng. Nu er i begge trætte, og begynder at tale om jeres dag.

Studiet som artiklen baserer sig på viser at kvinderne i studiet er bedre til at rumme deres partnere og lytte når de fortæller om deres dag. Selvom både mænd og kvinder i undersøgelsen giver udtryk for at de har behov for at føle sig lyttet til.

Læs selv med herunder, og se om du kan nikke genkendende til tendensen i dit eget forhold.

https://hbr.org/2019/03/research-when-juggling-work-and-family-women-offer-more-emotional-support-than-men?utm_medium=social&utm_campaign=hbr&utm_source=linkedin&tpcc=orgsocial_edit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *