kampdag
Inspiration,  Karriere

Kvindernes internationale kampdag

Endnu engang blev det 8. marts, stadig uden ligestilling..

Jeg ville ønske, at jeg kunne skrive at ligestillingsdebatten var blevet mindre skinger, og mere tilgængelig. At kvinder blev (fra)valgt til stillinger på baggrund af deres kompetencer.  Men i lyset af udviklingen det seneste år, og her tænker jeg særlig på præsidentvalget i USA, så er jeg egentlig ikke mere optimistisk på mine egne og mine medkvinders vegne. Når en af verdens supermagter har valgt en kvindefjendsk bølle til leder, når russiske politikere laver lovforslag som skal gøre det “billigere” at slippe afsted med vold mod kvinder, og når selv danske mandlige politikere har et neandertaler på kvinder, så ser det ærlig talt ret sort ud.

Jeg var mere optimistisk sidste år hvor jeg også udgav et indlæg på denne dag , Kvindernes Kampdag.

Heldigvis er der mange gode pointer at trække ud i lyset og der er lige så meget grund til at kæmpe idag, som altid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *