Diverse,  Inspiration

Har du planlagt julegaven?

Gavekurv, flasker med vin, eller bøger?

Hvis du er den heldige, der står for at vælge gaver ud til dine kolleger, så hviler der et stort pres på dine skuldre. Som offentlig ansat, er der ikke noget der hedder firmajulegaver, men på min tidligere arbejdspladser har jeg fået firmajulegave. Det har været meget forskelligt fra år til år. Et godt år fik jeg både en Timm Vladimir kogebog og en stegepande. Det lyder måske ikke så interessant, men jeg havde virkelig ønsket mig det 😉

Der er mange måder at lave gaveoplevelsen på. Det kan naturligvis være den samme gave til alle, typisk i form af en gavekurv med delikatesser eller slik, altså noget som alle kan bruge og lide. Eller man kan vælge en priskategori hos et firmajulegave firma, hvor medarbejderne kan vælge imellem 4-5 ting til en fastsat pris.

Jeg har prøvet begge dele, og det har bestemt hver sin charme. Om ikke andet så er det en fin gestus fra virksomheden at give en lille erkendtlighed til sidst på året.

Glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *