Inspiration,  Karriere

Sådan vender du et nej til et ja

Er du mødt ind mandag morgen til en afvisning af din nyeste ide?

 

Og er der bare ingen som forstår eller køber ind på dine ambitioner? Hvis det er tilfældet , så har du måske brug for lidt ny inspiration til forhandlingsteknik. Det er alt for tidligt at kaste håndklædet endegyldigt i ringen. Det er nemlig ikke sikkert at løbet er helt kørt, og din ide endeligt er skrottet.

Læs med her, og få gode konkrete tips fra den altid inspirerende Morten Munster (nej, ikke youtuberen, ham den anden med adfærdsdesign 😉 )  til at sætte dig i beslutningstagernes sted, og få vendt situationen til noget positivt.

Morten har iøvrigt en ganske glimrende podcast hvor han vender mange relevante emner. Jeg var især begejstret for podcasten om powerpoint præsentationer, som længe har været en af mine kæpheste.

Mangler du flere tips til forhandlingsteknik, til løn eller andet, så har jeg tidligere været inde på emnet. Se bare 5 gode råd til lønforhandling her eller tips til de mere introverte som synes forhandlinger (og konfrontationer i øvrigt) er det værste i verden.

Jeg håber du har kaffe i koppen, og har fået mindst 8 timers søvn. Hav en rigtig dejlig mandag!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *