Diverse,  Life Hacks

Sådan indretter du bedst dit hjemmekontor

reklame

Det er dejligt med en hjemmearbejdsplads!

Og ja, du kan jo godt sidde ved spisebordet med din pc, og dine papirer. Men der er nu noget rart ved at have en kontorplads, hvor der er et system til papirene, og du sidder på en god stol. Særlig i disse tider, hvor vi alle skal arbejde meget mere hjemme end vi plejer.

Du skal være opmærksom på at der er godt lys ved din plads. Det hjælper ikke noget at sætte kontor op i et mørkt hjørne, hvor du skal anstrenge dine øjne for at se skærmen, eller papirene foran dig. Så skal du have nogle skuffer eller mapper til at holde styr på dine løsark. Og det er værd at huske at du bliver mere motiveret, hvis du er omgivet af orden, og smukke ting. Så vælg noget du bliver glad af.

Smuk opslagstavle

Helt grundlæggende har du brug for et skrivebord. Det må gerne være hæve-sænke bord, hvis du ved at du skal bruge meget tid ved det. Så kan du undgå at få træt ryg, når du kan ændre arbejdsstilling. Du skal have en god kontorstol. Det er fristende bare at snuppe en spisebordsstol, men du skal passe på dig selv, så jeg vil anbefale at finde en stol som er mere ergonomisk.

God plads til notes- og fagbøger

En ting er skrivebordet med plads til pc og lignende, men ofte har jeg også en del faglitteratur, og tunge lovsamlinger med hjem, og der er det rart at have en lille hylde eller reol til at sætte det på. En fritsvævende hylde giver et mere luftigt udtryk, i kombination med de tunge bøger.

House Doctor laver nogle smukke enkle ting, som lige kan bruges til at pifte dit hjemmekontor op.

Alle billederne er lånt fra butikken Nordhjem

Jeg er meget glad for min evighedskalender, som står på mit “rigtige” kontor. Når min hjemmearbejdsplads kommer op og kører, så skal jeg også have en kalender der. Og så er det altid dejligt at have nogle personlige billeder eller citater i rammer på bordet.

Rigtig god fornøjelse med hjemmekontoret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *