Inspiration,  Karriere

Er du robust?

I mine yngre dage, fik jeg ofte at vide at jeg var “robust”. Det dækkede over, at jeg egentlig var temmelig overvægtig, men at de voksne alligevel havde situationsfornemmelse nok, til ikke at kalde mig fed 😉 Jeg tænkte selv at det nok var et kompliment for ikke at være skvattet eller pjevset. Senere gik det op for mig hvad ordet egentlig dækkede over..

Ordet robust er sidenhen dukket op igen og igen i debatten om arbejdsmarkedet. Men denne gang beskriver det ikke fysiske karaktertræk, men det mentale helbred. I mange jobopslag bliver den potentielle medarbejder bedt om at være robust og omstillingsparat. I mine øjne ringer alle alarmklokker. Hvis du skal være robust på dit arbejde, så er mit bedste bud at arbejdet kræver langt mere, end virksomheden egentlig vil fortælle om!

DJØF har udgivet dette blogindlæg om ordet “robust”. Selve indlægget er ikke så banebrydende, men debatten i kommentarfeltet, og særligt de repræsenterede headhunters erfaringer er virkelig værd at læse.

Hvad forbinder du med ordet robust? Positivt eller negativt?

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *