Inspiration,  Karriere

Dette gør du galt i dine præsentationer

Har du trænet din præsentationsteknik?

Det er altid lidt spændende og lidt intimiderende at præsentere et emne for andre mennesker. Uanset hvor mange gange man gør det, så er det svært at forudse folks reaktioner og spørgsmål. For ikke at tale om dine egne nerver! Det er godt at være lidt spændt inden en præsentation, så længe du ikke bliver hæmmet i din performance.

Se med i videoen herunder,  og se om du laver samme fejl i dine præsentationer?

https://www.workitdaily.com/mistake-people-make-presentations/

Hvis du vil læse mere om præsentationer og præsentationsteknik, så har jeg skrevet om emnet tidligere. Blandt andet i dette indlæg, og i dette her hvor jeg ser nærmere på gode TED talks om emnet og powerpoint. Der er også mere hjælp at hente hos CareerContessa, hvor emnet præsentation også bliver vendt.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *