Diverse

Læsning til weekenden – 3 artikler jeg glæder mig til at læse

Så er det snart weekend!

Jeg har en hektisk hverdag pt. og mine weekender bliver i den grad værdsat! Når jeg googler løs, eller scroller Linkedin, så kommer jeg forbi rigtig mange artikler som fanger mit øje, men som jeg på ingen måde har tid eller koncentration til at kaste mig over. Derfor markerer jeg dem, og trækker dem frem i weekenden. De kan handle om alt fra himmel til jord, men det primære er altså arbejdsrelaterede eller “karriere” artikler, om man vil. Her kommer et udpluk af det jeg glæder mig til at få læst:

  1. Djøf har netop udgivet en artikel om den nye ferielov. Sådan som jeg har forstået det, så bliver det nye i 2021 at man kan bruge den ferie man har optjent med samme. Ikke noget med at skulle tælle fra maj til april, som altid har virket lidt kunstigt. Men i overgangsperioden er reglerne lidt kringlede og det ser jeg frem til at dykke ned i. Kan du holde sommerferie næste år?
  2. Ny forskning i kønsforskelle og indflydelse på ens job. Tror du på at din karriere har et element af held over dig? Eller skyldes det udelukkende dine kompetencer? Der er forsket i netop kvinder og mænds opfattelse af “karriereheld”, og det lyder ret interessant. Kvinder tror mindre på held end mænd. 
  3. Feedback er et meget interessant værktøj, men jeg har aldrig været den store fan. Den feedback jeg får har oftest været rimelig biased fra kollegaer som har en grundlæggende anden holdning, men ikke kommer med noget nyt. Så derfor synes jeg det er interessant at få nogle nye perspektiver på begrebet feedback, og se om det egentlig er den bedste måde at kommunikere med ens kolleger på. Feedbackens fejlagtige fortræffeligheder. 

Har du bogmærket nogler gode artikler i løbet af ugen? Del gerne i kommentarfeltet!

Rigtig god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *