Inspiration

Nyt år, nyt hår?

Reklame for Avezu

Skal der ske noget nyt i 2020? Jeg har selv mange planer for det nye år. Planer for jobbet, familien, og spændende rejser i støbeskeen. Og lige nu er det som om at det kun kan gå for langsomt!

Et andet sted hvor jeg overvejer en forandring er mit hår. Jeg er “velsignet”med rigtig mange grå hår, og det går kun ned af bakke. De små grå startede deres fremtog allerede da jeg var 26 år, og jeg er fortsat ikke klar til at lave en fuld “Gun-Britt”.

Tabuet om hårtab

Jeg er heldigvis forskånet for at tabe mit hår, men jeg kender flere kvinder som ikke er så heldige. Hormoner, stress og børn har påvirket deres før så flotte manke, og de er blevet tyndhårede.

Og det påvirker deres selvtillid meget mere end man skulle tro. Hvis du er en kvinde, så betyder dit hår enormt meget for dit selvbillede. Tænk bare hvor lang tid du kan bruge på at vænne dig til dit eget spejlbillede, efter en frisørtid. Selvom ingen andre kan se at du overhovedet er blevet klippet 😉

Heldigvis er der hjælp at hente, og en oplagt mulighed for at få håret til at syne af mere er extensions. Hair extension trenser kan sættes under dit eget hår, og giver et flot og fyldigt resultat. Hos Avezu kan du vælge imellem mange forskellige nuancer af naturligt hår.

Hvis du er interesseret, så bestil online her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *