Diverse

Underholdning til juledagene

Så skal der slappes af med benene oppe!

Dette indlæg er knap så corporate, men jeg tænker også at du måske forsøger at lægge arbejdet lidt på hylden i disse dage. Det er vigtigt at komme ned i gear, og lade hjernen slippe bekymringerne lidt. Og selvom du har en god arbejdsgiver, og du gerne vil præstere dit bedste, så får du sjældent tak for at blive helt udbrændt af at stå til rådighed 24/7.

Så pas på dig selv, og kom helt ned i gear. Jeg har selv kunne mærke en lidt højere hjertebanken end normalt, søvnbesvær, og svigtende hukommelse her i december. Det er ikke ligefrem sundhedstegn, men nok meget normalt ovenpå decembers mange aktiviteter, plus mange opgaver på jobbet. Forventningerne fra mine børn har også været høje, så juleaktiviteterne blev prioriteret højt. Jeg har ikke set så meget til mine venner i december, og jeg har været ude og løbe 5 gange i perioden 1- 24 december… Så nu holder jeg fri! Faktisk har jeg taget fri helt frem til den 6 januar..

Jeg skal se mine nærmeste, hygge med mine børn, løbe så mange ture som muligt og flade helt ud på sofaen!

Rigtig dejlig ferie til dig der læser med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *