Inspiration,  Karriere

Ønsker du dig nye kompetencer i julegave?

Træt af de materielle gaver?

Det er tid til at ønske sig gaver, men hvad mangler du egentlig? Hvis der er en eller anden ting du virkelig mangler, så er du vel kvinde for selv at smutte ned i butikken og hente det, right?

Så derfor kommer der her lidt inspiration til oplevelser, uddannelser og kurser, som kunne berige dit 2020, mere end et par nye sko, eller en ny gadget (eller måske ikke en gadget, det er jo altid cool at få sådan en)

1.Laver du mange projekter, men har svært ved at sælge problemstillingen til chefen eller ledelsesgruppen? Så kunne et kursus i at kreere den perfekte Business case måske være noget for dig.

2. Erhvervsøkonomi – ja det er måske ikke det mest sexede kursus, men kunne det ikke være skønt at få styr på alle de økonomiske begreber en gang for alle? Ikke være afhængig af kæresten eller din meget lidt meddelsomme bankrådgiver? Så meld dig til her.

3. Har du mere lyst til at udfordre dig selv på dine “indre” kompetencer, og dykke ned i personlig udvikling, så findes der heldigvis også kurser til det. Hvis du gerne blive bedre til selvledelse eller mindfullness i en forretningsmæssig sammenhæng, så ser dette kursus ud til at kunne levere. Er du mere til generel mindfullness, så er der næsten for mange at vælge imellem.

4. Kniber det med teknikken? Og bruger du al for meget tid på at få excel eller word til at samarbejde? Så er det måske  et grundlæggende Microsoft kursus du skal ønske dig. Tænk på al den tid du kan spare, og så slipper du også for at sidde i røret med Helpdesk.

5. Er du ikke helt sikker på hvilke kompetencer du mangler i din nye digitale hverdag, så tjek Udemy eller Coursera, som er kæmpe online kursus udbydere. Det kan være nemmere at få presset et online kursus ind i hverdagen, fremfor at skulle tage hele dagen ud af kalenderen. Og hvis du tilmelder dig sammen med en kollega, så er du sikker på at få gennemført!

Og husk at et nyt kursus også sagtens kan være en gave til dig selv. Måske kan du endda få det sponsoreret af din arbejdsplads?

God fornøjelse!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *