Life Hacks,  Mode

Sådan bliver du højere og tyndere, uden at træne!

For hvem vil ikke gerne være høj og tynd?

 

Ja, beklager clickbait titlen, men jeg kunne altså ikke lade være! Jeg sidder indimellem og scroller youtube videoer igennem for inspiration til hår, makeup, kager og meget mere. Når man har set en video færdig, så er det så smart indrettet at youtube kommer med et forslag til en ny video. For så er du jo hooked!  Så da jeg var færdig med at se et klip om hvordan man kan kamuflere sine poser under øjnene når man er 30+, så dukkede der videoer op med hvordan man kommer til at se høj og tynd ud! For en lille robust prop som jeg, så var det simpelthen for svært at modstå.

 

“Slanke bias”

For det er ikke helt ligemeget hvordan jeg ser ud når jeg går på arbejde. Der hersker nogle usagte bias og idealer som vi alle bedømmer hinanden efter. F.eks. ældre kvinder er mindre attraktive, tykke kvinder er uintelligente, og mere i den dur som er aldeles uden saglig evidens. Det er blot noget vi “altid” har fået at vide og derfor er blevet sandheden. På jobbet kan det resultere i lønforskelle. Ikke blot imellem kønnene, men også imellem tøjstørrelserne.

Og har man ikke overskud til træning og kostomlægning, så kan det være en ide at “snyde” sig til et tyndere look.

 

Sådan bliver slankere uden at træne

Heldigvis var det ikke blot clickbait, men faktisk brugbar information. Jeg blev glædelig overrasket, for der var simpelthen flere gode tips til hvordan man kan sætte forskellige typer overdele og underdele sammen, bruge bælter og lignende til at lave en illusion af at være både slankere og højere!

Og da jeg ikke tror jeg er alene med ønsket om at være høj og slank, så skal du da også se med:

 

Hvis de her videoer virker for dig, ( og måske endda får komplimenter ud af det ), så meld endelig tilbage! Hvis du har flere tips til os andre undermålere, så meld endelig ind i kommentarfeltet herunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *