Inspiration

Højt til hest!

Reklame for https://happy-horse.dk/

Nogle gange kan jeg godt drømme mig tilbage til barndommen

Børn er søde og jeg er især glade for mine egne drenge. De har det også med at rode igennem alle mine ting, og så er det ikke altid jeg er deres allerstørste fan..

Men for nylig fandt min ene søn et gammelt billede af mig på hest, og det startede en tur down memory lane… Jeg havde nemlig en glorværdig, omend kort karriere som ridepige da jeg var ca 9 år gammel. Nogenlunde samme alder som min ældste søn har nu. Min ridekarriere varede 1 år, men jeg elskede det højt! Klappe heste, og børste dem, og drømme mig væk på lange ture.. Og en tur til ridebutik var en helt særlig treat, hvor jeg kunne bruge timevis på at kigge på støvler, hjelme og sadler. Selve ridningen var dog ikke så meget for mig. Det var sjovt, men jeg var særlig glad for hele plejedelen. Give hesten dækken på, og børste manen og den slags.

Hos Happy Horse kan du finde al inden for udstyr til heste og ryttere!

Valentino

Jeg red på en pony der hed Valentino. Han var lille, tyk og helt sort, og jeg var vild med ham! Efter at jeg havde reddet et par gange, så red vi en dag hen til folden for at starte undervisningen. På vej derhen bliver Valentino bange for et eller andet, og laver et ordentlig spark benene. Jeg ryger forover, og lander for fødderne af ham, hvorefter han rider lige hen over mig! Der skete ikke andet end et par blå mærker og en forskrækkelse, og jeg var oppe på ryggen af ham igen efter 20 min. Op på hesten igen, som man siger, for det kan ikke hjælpe noget at blive bange. Og jeg red på ham lige så ofte jeg kunne komme afsted med det. Og jeg plagede mine forældre om at købe en hest til mig, den kunne jo fint gå ude i haven.

Begge mine drenge kunne godt tænke sig at prøve at ride, og er vilde med dyr. Det er ikke mange rideskole i Københavns centrum, men jeg tror vi skal prøve at kigge lidt mere, så de også kan komme til hest. Det giver en særlig fornemmelse at være så tæt på dyr, og er en god udendørs sport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *