Diverse

Ubehageligt, ufrivilligt og enormt pinligt! #1

Kender du de situationer, hvor du bare gerne vil fremstå super professionel på kontoret? Men af en eller anden årsag fuldstændig pinligt fejler?

Det tror jeg vi alle gør. Du og jeg tilbringer mange af vores vågne timer på vores respektive arbejde. Det kan derfor ikke undgås at der indimellem sker noget lidt uventet, pinligt eller tåkrummende 😉 Måske har du gennemført en større præsentation med spinat mellem tænderne, eller ulynede bukser? Eller kaldt dig chef for far eller mor?

Jeg har gravet ned i min egen erfaringsdatabase, under kategorien “pinlige historier”:

 

Hvad der sker på unisex toilettet, bliver på unisex toilettet..

Da jeg skulle skrive speciale, fik jeg charmet mig ind på et advokatkontor. Jeg var ærlig talt træt af grupperum og trængte til at komme væk fra aalborg. Jeg fik kontakt til en partner i et advokatfirma i København, og vi blev enige om at jeg skulle samarbejde med dem. Jeg fik et kontor, og adgang til deres bibliotek og frokostordning. Så fedt!

Kontoret lå tæt ved Kastellet i indre København, og bygningen var af ældre dato. De havde renoveret kontorene, og receptionen, men toiletterne bar præg af at være lidt slidte. Dørene bandt, og det var svært at låse dem.

Efter at have været der i en måneds tid, så var jeg begyndt at slappe lidt af, og en dag fik jeg naturligvis ikke efterprøvet om toiletdøren nu faktisk var låst.. Efter at have siddet lidt, bliver døren pludselig revet op, og udenfor står en af partnerne! Jeg blev selvfølgelig overrasket, men han ser så chokeret ud, som om han havde set noget helt forfærdeligt. Jeg sad ned (og har iøvrigt virkelig brede lår), så der var intet at “se” udover lår. Men han snublede baglæns ud gennem toilettet, og skyndte sig ind på sit kontor og lukkede døren. Han kom ikke ud til frokostpausen, og jeg så ham slet ikke resten af dagen.. Han undgik mig resten af den tid jeg skrev speciale på kontoret, hvilket var over 2 måneder. Han må have syntes at det var så meget mere pinligt end jeg. De andre fuldmægtige synes det var mega sjovt, særligt at det var netop den partner det var gået ud over. Retrospektivt tror jeg måske at det er ok, at jeg ikke blev ansat der efter specialet var afleveret 😉

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *