Diverse

Morgenhår? Her kommer hjælpen til de dårlige hårdage!

I er vilde med indlæg om nemme frisurer, så her kommer alle mine bedste bud

Om morgenen skal tingene helst køre så smurt, så alle finder roen inden en arbejdsdag starter. Jeg er god til at forberede aftenen i forvejen. Både tøj, tasker og madpakker. Men når jeg står om morgenen med sorte rander under øjnene og uglet garn, så er jeg ofte i tvivl om hvad jeg skal stille op.

Heldigvis er youtube min ven, og jeg har også tidligere skrevet om hurtige frisurer til at redde en stresset morgen. Og det er faktisk de mest læste indlæg her på bloggen, så derfor har jeg samlet alle de mest populære indlæg om frisurer her til dig:

3 hurtige frisure på 5 min. 

6 frisurer på max. 5 min

Mere om nemt hår

Flotte frisurer som alle kan sætte

 

Værsgo og tag et kig, og bliv inspireret til en ny morgenrutine frisure. Hvis du har et godt tip til at få klaret morgenrutinerne, eller et link til en nem frisure, så meld endelig ind i kommentarfeltet.

Rigtig god fornøjelse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *