Diverse

Gaven til kollegaen – om professionelle gaver – barselsedition

Så oprandt dagen som du har gruet for så længe.. Din nære kollega går på barsel/pension/skifter job etc.!

Okay, overskriften er måske lidt dramatisk, men alligevel. Det giver nogle bølger på kontoret, når der er ændringer i farvandet.

Ændringer i livet er ofte lig med en gave. Og hvis det er dig som har fået tjansen med at samle ind pr. mobilpay eller oldschoold kontanter, så vil du oftest også have ansvaret for at finde den helt rigtige gave.

I dette indlæg kigger jeg lidt nærmere på gode gaver til de nybagte forældre på kontoret. I næste indlæg vil der også komme gode ideer til pension, jubilæum og generelle mærkedage.

Barsel

Det er en god kategori, og det er, for erfarne forældre, rimeligt nemt at købe en god gave til den kommende mor eller far.  Førstegangsforældre mangler altid et eller andet. Hvis du ikke har nogle børn, så kan det måske svært at få ideer til gode barselsgaver, så her kommer et par forslag.

  • Tøj til den lille. En lille nuttet dragt i str 62-68 (det betyder at baby kan passe den når den er imellem 2-4 måneder gammel).
  • Udstyr én massé! Noget jeg selv blev anbefalet, men aldrig fik investeret i var en Natures sway, altså en slyngevugge. Det er en gave i den lidt dyrere kategori, så hvis i er en mindre afdeling, så kan et gavekort måske være en ide. Hvis man har fået urolige børn, eller børn med søvnbesvær, så kan sådan en vugge være redningen for forældrenes nattesøvn. Jeg har selv ærgret mig over ikke at have købt en for mine børn var både urolige og søvnresistente. De fås hos webshoppen MamaMilla, hvor der også er grundig instruktion, og forklaring, hvilket er en stor fordel for nybagte forældre, hvis hukommelse er forsvundet med den manglende søvn 😉
  • Stofbleer. Du kan aldrig få for mange stofbleer, og de fås i et væld af lækre farver og kvaliteter.
  • Uroer. Små babyer kan ikke se ret meget og ret langt i starten, så en uro med en lang snor er ofte et hit på puslebordet.

 

Jeg håber det kan give lidt inspiration til dig som skal glæde din barslende kollega med en god gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *