Inspiration,  Karriere

Desperate søgninger på nettet

Hvad søger du efter når du har brug for hjælp?

Jeg har et smart system som viser mig hvor mange og hvordan i læsere finder herhen til bloggen. Der er selvfølgelig nogle som følger med på Bloglovin, og automatisk får besked om nye indlæg. Der er også en del som følger med på Facebook, selvom min facebook gruppe ikke har skiftet navn til Karrieremoar, men fortsat hedder Corporatemor. (Facebook vil ikke lade mig ændre det). Der er en del som følger med på Instagram, selvom det kan vurderes hvor meget jeg bidrager med der 😉 Men hvis du kan lide motivationscitater, og andet, så kig endelig forbi.

Derudover så er der en del af jer som blot søger, og tilfældigt finder herhen. Det er jeg selvfølgelig meget glad for, og håber at i finder svar på de spørgsmål i sender ud i cyperspace. Den seneste måneds tid, har der været følgende søgninger:

“knold i nakken”

Når det kommer til hår og håropsætninger, så har jeg efterhånden skrevet en del om det. F.eks. hvordan du laver hår på meget kort tid, og mere hår på kort tid. Det er et evigt tilbagevendende problem, det at have nok tid om morgenen, men samtidigt føle sig klar og lækker når man smutter ud af døren.

“vil ikke tilbage på min arbejdsplads efter barsel”

At få forventningsafstemt med din chef inden barsel er super vigtigt. Jeg har lavet et par indlæg om hvordan man gør sig selv og sin arbejdsgiver klar til barsel, hvordan man følger op undervejs, og hvordan man kommer retur på en god måde. Hvis det slet ikke spiller, så har jeg også skrevet en del indlæg om at blive selvstændig… Det vigtigste er din egen mavefornemmelse. Hvis du har været tilbage på arbejde et par måneder, og det slet ikke hænger sammen, så tag dig tid til at overveje hvad du gerne vil. Hvis du allerede frygter at skulle retur under din barsel, så brug din sidste halvdel af barslen på at overveje hvad du hellere vil lave istedet. Det er et godt tidspunkt at søge job på.

“få vendt en dårlig dag til en god”

Det kan være hårdt “arbejde” at gå på arbejde. Hvis du er lidt presset, og kollegerne ikke er så positive, og alle de andre ting som gør at netop din arbejdsplads føles lidt ærgerlig idag, så kan det være svært at finde motivationen og arbejdsglæden. Der er nogle som går på arbejde for at leve, og andre der lever for at arbejde, for at komme en med kendt kliche. Men selvom du er glad for dit arbejde, så vil der komme dage som er bedre end andre. Hvis du føler dig helt fastlåst i negativiteten, så har jeg lavet en guide til hvordan du kan genfinde motivationen. Og lidt hints til hvordan du kan skelne imellem en dårlig dag, og et dårlig arbejdsliv. 

“kapselgarederobe”

Kapselgarderobe er ikke noget jeg selv praktiserer i dens kerneform. Jeg har en arbejdsgarderobe og en fritidsgarderobe, og jeg kan godt lide at have valget. Men jeg har haft nogle indlæg om emnet kapselgarderobe, da det er endnu et sted som kan være tidsbesparende for dig om morgenen, og generelt i dit liv. Der er andre krav til kvinders påklædning, og hvis du skal op på siden af mændene, så kan det være godt med en arbejdsuniform.  

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *