Diverse

Den gode base

 

Hvor vigtigt er det for dig at føle dig godt tilpas?

 

Jeg har tidligere fortalt om mit behov for at have en stabil base. Det er godt at komme hjem til noget trygt, og jeg føler at jeg leverer bedre på alle parameter, hvis der er ro på bagsmækken. I privaten har vi gang i et større ombygnings/tetris projekt, og jeg kan godt mærke at jeg har sværere ved at lade op, når tingene er lidt kaotiske i lejligheden.

Blandt vores naboer er der en tendens til at købe sommerhuse for tiden. Tanken har også strejfet mig, men det er dog fortsat blevet ved tanken. Lige nu er ideen om flere bolig projekter ikke ligefrem tillokkende 😉

Overvejer du om dine præmiestauder i sommerhuset kunne komme til skade ved at ligge for tæt op af skoven, eller har du planer om at investere i større dyr til din fritidsejendom, så kan du finde hegn til dyrene lige her: billigt hegn

Men et sommerhus kunne give mulighed for flere afslappende projekter, hvor jeg kunne finde ro, og lade op igen. Plante blomster, slå græs eller bare ligge og læse på en terrasse… det lyder besnærende! Fysisk arbejde i form af maling, sætte hegn op eller måske slibe terrassen, kunne også give godt på opladningskontoen!

Hvordan får du ladet op? Står den på weekendture i sommerhuset, praktiske projekter, løbeture, eller stilleleg i sofaen?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *