Diverse

Intet nyt er godt nyt!

Her er der for alvor gået feriestemning i den!

Jeg er simpelthen koblet helt af, og har slet ikke fået blogget et eneste ord siden jeg stoppede på arbejde for over en uge siden. Og det har været en fin jul, og nu ser jeg frem til en sjov nytårsfest imorgen.

Idag skal der hentes østers og champagne, drikkes kaffe i litervis, spilles spil, og leges med mine drenge. Kransekagen er bagt og skal samles imorgen, og der er købt ind til Lynchburg Lemonades. Det bliver en god aften!

Sidste prik over i’et, bliver de bingo plader jeg pt. er igang med at lave til dronningens nytårstale. Jeg satser på at hun siger ord som “hvidvask”, “Britta”, “afbrændingsforbud”, og “prinsgemalen” 😉 Vidste i at det faktisk er en skrøne at hun altid hilser søens folk?

Jeg tror ikke på nytårsfortsætter, så dem får i ikke nogen af. Jeg vil fortsætte med at reflektere over hvad jeg gør både privat og arbejdsmæssigt, imens jeg er i det, istedet for at lave status årligt. Hvis der skal ændres noget, så giver det mere mening at gøre det med det samme, istedet for at vente til nytår 😉 Til nytår er der dog ofte plads til refleksion, så hvis dit arbejdsliv ikke passer overens med dine forventninger, så det er måske nu du skal overveje hvad der skal til i 2019 for at ændre på det.

Rigtig god fornøjelse, og rigtig godt nytår!

 

En kommentar

 • Tina

  God ide med ord om, hvad Dronningen vil sige.
  Jeg vidste ikke det med skrønen, troede vores Dronning nævnte søens folk fordi historisk set har tidligere danske konger kriget til havs eller arbejdet i flåden. Min far arbejdede sammen med vores gamle Konge.
  Og jeg troede også altid at Færøerne og Grønland blev nævnt fordi de har været en del af Danmark og folkestyre.
  Men hvad ved jeg, har ikke studeret vores Dronnings ord.
  Det bliver spændende hvilke ord der nævnes i år, hvidvask og bedrag kan godt komme på tale.
  Ønsker du og dine en skøn nytårsaften og et super 2019:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *