Inspiration,  Karriere

Derfor behøver du ikke være passioneret om din virksomheds vision

Nu er der igen gået bullshit bingo i den, og jeg har snart pladen fuld..

 

Denne artikel af Morten Münster er intet mindre end spot on fantastisk! Jeg har alle dage haft det svært ved Simon Sinek (hvis efternavn jeg ofte kommer til at stave som “sinke”) og hele hans passionsregime om hvorfor du skal finde dit “why”. Der dukker jævnligt videoer op med ham i mit Linkedin feed, og det er lige irriterende (og lidt amerikansk) hver gang. Jeg har selv tidligere været inde på den forfærdelige skævvridining i medierne, hvor alle pludselig skal ud og finde deres passion, og true calling. Og hvor mærkelig man er, hvis man “bare går på arbejde”… Man kan sagtens have et godt arbejde, og føle at man gør en forskel, men hvorfor skal det pludselig plastres til i buzzwords? Og hvorfor er det mine ledere, som skal have æren for at jeg står op og går på arbejde hver dag?

Jeg sidder i staten og har en virkelig god mission og vision og lokale handleplaner, og resultatkravsmål og KPIer og etc… Men det gør mig ikke mere passioneret omkring mit arbejde. Det gør mig på ingen måde mere loyal overfor min chef eller mine opgaver. Jeg går på arbejde på grund af en række forskellige faktorer, og på den liste ligger organisationens vision virkelig lavt. Bevares mine ledere gør det godt, men det er primært på grund af de økonomiske faktorer, at jeg bliver ved med at troppe op på samme kontor hver dag. Og det er helt ok.

Hvis du vil læse bare en meningsfyldt artikel om passion og om at følge dit “why”, så klik dig videre til Morten Münsters artikel herunder.

Derfor er ’purpose’ overvurderet, misforstået og ødelæggende

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *