Diverse,  Inspiration

Få max mor-points med minimal indsats og overskud!

Julekalender?

Julen nærmer sig, og du kan måske begynde at mærke presset. Dagligvare butikkerne er gået i selvsving for længst, og ungerne plager om æbleskiver allerede. Jeg synes lige det var igår at der var 30 grader, og nu skal jeg pludselig forholde mig til julegaver?

Jeg er planlægningsfreak. Så er det sagt 😉 Jeg elsker at lave lange lister, og er vild med at organisere og lave projektplaner. Både på arbejdet og i privaten. Derfor går jeg til den evigt tilbagevendende opgave “pakkekalender” med en projektleder kasket på. Pakkekalender processen kan nemlig optimeres på mange forskellige faconer.

Den hjemmelavede

Jeg køber pakkekalender i oktober. Det er crazy, I know. Men det er først og fremmest billigere at købe gaverne, FØR det hedder noget med “jul”. Og så sparer jeg tiden. Hvilket er det allervigtigste. Selvom det naturligvis også er rart at spare lidt penge. Man er vel offentlig ansat 😉

Jeg går ind på de gængse legetøjs butikkers hjemmeside, og vælger deres 0-100 kr kategori. Her begynder jeg så fra en ende af, indtil jeg når ca. 30 kr. Jeg vil helst holde hele kalenderen på max 250-300kr pr barn, ellers begynder det at blive lidt for vildt. Og man kan sagtens have nogle dage uden legetøj, hvor der er en rosinpakke i strømpen eller lignende.

Mine børn har hver deres julesok som “nissen” hænger op natten til 1.december. Her kommer gaverne så i. Og valget af strømpen er ikke helt tilfældigt, for jeg har stået et år og pakket 48 individuelle gaver ind.. Never again! Det tog en hel aften, og jeg var nødt til at skrive uden på hvad der var indeni, så jeg var sikker på at de fik de rette ting på de rette dage!

Når jeg modtager gaverne, pakker jeg dem i alm. fryseposer, 2 stk i hver, så der er 24 poser i alt med 2 gaver i hver. Så kommer alle poserne ned i en papkasse, og så er der klart til 1.december.

Den nemme

Hvis du ikke er til at lave kulekalender selv, og du istedet hellere vil have det store overblik over alle de forskellige kalendere som findes derude (Altså dem som allerede er pakket og klar til dig) , så tryk på linket herunder. Alverdens forskellige kalendere til både børn og voksne er tilgængelige med få klik. Det er da nemt!

Julekalender – Pakkekalender til børn, ham og hende

 

Og så skal du endelig huske dig selv! Sidste år havde jeg købt en kaffekalender til mig selv, som stod på kontoret i hele december måned. Det var virkelig et hit, og kaffekøkkenet blev et rart sted at være. Jeg skal helt klart have en i år også, det var virkelig en luksus december, og der er særlig brug for den i år, hvor kaffen er blevet nedgraderet på hele kontoret.

Velbekomme og god fornøjelse med julehyggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *