Inspiration

Mangler du det helt rigtige blikfang til din virksomhed?

Sådan fanger du din målgruppe med bamser!

Uanset hvad du arbejder med, så er det vigtigt at få brandet din forretning. Det kan gøres på flere forskellige måder. Via hjemmeside, sociale medier, telefoninformation, events, og en kombination af alle dele. Og det er meget væsentligt at du netop skiller dig ud fra dine konkurrenter.

Selvom der er forskelle på brancher, så er humor generelt en god måde at skille sig ud på. Hvis du skal holde et event, og er igang med at overveje hvilket budskab du gerne vil have ud, så kan du feks. overveje at hyre nogle maskotter.

Det er sjovt og opsigtsvækkende at have mennesker i live size bamsekostumer, til at gå rundt imellem deltagerne. Jeg kan levende forestille mig flere konferencer som ville have været langt mere festlig, hvis flyvers eller goodiebags blev delt ud af bamser!

Jeg havde engang et fritidsjob, hvor jeg skulle gå rundt på gågaden i Randers med et stort skilt på maven. Jeg husker det som tåkrummende pinligt, så der ville jeg nok have fortrukket at være gemt inde i en bamse.

Til dit næste event

Forestil dig lige et rum fyldt med sorte jakkesæt, og stramme miner, når der pludselig blev sluppet en live-size Teddy løs. Jeg tror de fleste ville trække på smilebåndet, og hvis din maskot tilmed havde et logo på maven, eller delte chokolade ud, så er jeg sikker på at de fleste vil kunne huske netop din butik.

Hvis (eller når jeg får) jeg havde min egen butik, så skal der være en permanent maskot funktion. Ved ikke om det ville virke med juridisk rådgivning, men det ville være morsomt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *