Inspiration,  Karriere

Hvordan ser det ud på fremtidens arbejdsmarked?

Har du brug for et nyt job?

Vi tror på, at fremtidens arbejdsmarked er kendetegnet ved fleksibilitet, frihed og uafhængighed. Vi mener, at der skal være max. 5 minutter til enhver type stilling, og derfor har vi skabt Jobilant

Teksten ovenfor er taget fra Jobilants hjemmeside, og det lover jo godt. Jeg kender flere og flere som gerne vil have et mere fleksibelt arbejdsliv, hvor man selv kan vælge arbejdstider og sted.Digitale nomader, kunstnere som lige mangler lidt kapital, og helt almindelige djøf’ere som mig selv, er begyndt at få øjnene op for at man kan arbejde på andre måder end 8-17 stillinger.  Korte projektansættelser giver mulighed for at dyrke familielivet mere intenst i nogle perioder.

Freelancestillinger hænger dog ikke på træerne, og på de gængse jobhjemmesider er der meget få opslåede freelancestillinger. Hvilket nok er naturligt, da det er meget administrations tungt at få udarbejdet jobopslag, og lagt ind, især hvis det drejer sig om korte projekter på kun 3-6 måneder. Og den helt store fordel er at Jobilant tager sig af hele løndelen, så du slipper for at skulle oprette freelancemedarbejderen i jeres eget lønsystem for den korte periode! Den begrundelse for ikke at ansætte folk i korttidsstillinger er ofte det administrative besvær, og den man springer let og elegant over her. Hvis du samtidigt ofte bruger et vikarbureau for at finde dine korttidsansatte, så er dette et meget billigere alternativ.

Til dig som søger job

Som jobsøger kan du nemt oprette en profil, og så får du automatisk besked når der er jobs som passer til dig. Du kan selvfølgelig altid sige nej tak, hvis jobbet ikke er noget for dig alligevel. Profilen udfylder du med alle de relevante kompetencer, og en rammende profiltekst. Det er vigtigt at du får fremhævet alle de rigtige ting i profilen, da det netop er profilen som en mulig arbejdsgiver får præsenteret, og skal danne grundlag for om det netop er dig der får stillingen!

freelancestillinger

Lige nu er app’en just opstartet, men der kommer flere og flere jobs til, så fortvivl ikke hvis du ikke får tilbudt et job med det samme.

Held og lykke med jobsøgningen!

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *