Inspiration

Vil du gerne være en IT haj?

Er du helt fremme i de teknologiske sko, eller føler du dig hægtet af allerede ved overgangen fra Nokia til Iphone?

 

Jeg er ret begejstret for ny teknologi, og jeg synes mange af de nye opfindelser er både smarte og brugbare. Helt lavpraktisk, så føler jeg mig nærmest helt nøgen uden en telefon. Idag kan jeg nærmest få adgang til alt hvis jeg bare har en telefon, og et nemid. Betalinger kan også klares via netbank, og mobilepay.

Jeg arbejder til daglig på sundhedsområdet, og der er virkelig meget interessant på bedding. I nogle lande eksperimenterer man med fjerndiagnosticering, således at patienterne ikke behøver at rejse langt for at komme til lægen. Man kan gå hen til en “læge”boks i nærheden af ens hjem, og indtaste sine symptomer. Måske lave et video opkald til den nærmeste ledige læge, for at blive tilset på den måde.

Der er så meget der foregår digital og jeg er ikke skræmt ved tanken om “robotterne”. I forhold til mine egne børn er jeg ret spændt på om de vælger at gå en digital vej, eller om der kommer en modreaktion, når de engang bliver voksne. Lige nu er ipad og telefonerne det fedeste i hele verden, men det kan jo være at de vælger at være kontrære, og lave noget helt analogt i deres teenageår?

Gaming efterskole? 

Ellers tror jeg de ville synes det var sjovt at komme på gaming efterskole. Det er vildt at tænke på at man faktisk kan tjene penge på at game. Det kræver selvfølgelig koncentration, men jeg forestiller mig alligevel at det er et ret morsomt job. Der er helt klart brug for digitale kompetencer i fremtiden, og jeg håber at hvis mine drenge prøver en Esport efterskole, så vil de være bedre rustet til fremtiden. Og forhåbentlig også lærer dem om bagsiden af medaljen.

Ville du gerne have prøvet en gaming efterskole, da du voksede op? Da jeg var på den alder, var “edb” kun lige igang med at blomstre op, så det var absolut ikke en mulighed. Jeg havde dog faget “EDB” i skolen, hvor vi skulle lære at taste 😉 Og jeg spillede enormt meget snake på min Nokia telefon. Ah, the good old days! Hvis jeg kunne vælge efterskole idag, så ville gaming være højt på min liste.

 

 

 

E-sport efterskole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *