Diverse

Når uheldet er ude.. Hjælp til telefonen!

Nogle gange savner jeg virkelig min Nokia 3110..

Iphones er super smarte, det medgiver jeg naturligvis. Jeg er dybt afhængig af min telefon. Jeg bruger den at tjekke mine børn ind i børnehaven, tjekker forældreintra, vejret, rejseplanen, emails og meget meget mere! Men når den så ikke virker, så bliver jeg så irriteret på mig selv over at have skabt et så unaturligt afhængigheds forhold til en elektronisk dims.

Jeg taber ofte min telefon. Nærmest dagligt. Jeg har forsøgt at gardere mig ved at investere i et solidt cover, som dækker bagside og alle hjørner. Og jeg har “panser” glas på skærmen. Og alligevel så ses min klodsede tendens tydeligt på både cover og glas.

Før jeg opdagede glæderne ved panserglas, der fik jeg ofte min telefon smadret. Jeg måtte skifte glas 2 gange på 2 måneder, og sådan en Iphone reparation er ikke altid lige billig. Der er heldigvis flere firmaer som har fået øjnene op for at iphones ofte går i stykker, og det ikke kan hjælpe noget at tage 2000 kr for at skifte en skærm.

Hvis du er i det jyske så er priserne også væsentligt lavere, så det kan næsten betale sig at tage en tur over broen, og besøge Onerepair.

Tidligere har jeg haft en betalt firmatelefon, men nu har jeg kun min egen. Og den vil jeg forsøge at passe ekstra godt på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *