Life Hacks

Bæredygtighed er vejen frem

Det bliver fortsat vigtigere og vigtigere at være skarp på dit firmas sustainability

Hvordan håndterer i bæredygtighed, og almindelig omsorg for planeten på dit arbejde? Er der kødfrie dage i kantinen, mål for begrænsning af papirforbruget, eller regler for hvilke samarbejdspartnere der må bruges?

Et sted der ofte bliver glemt, er når kontoret står for at skulle modernisere, og alle møbler bliver skiftet ud. Ofte har indkøbsafdelingen fået et godt tilbud på en stor mængde møbler, og dermed skal alle de gamle møbler smides ud.

Nogle gange er tingene ikke så funktionelle, eller direkte gået i stykker. Andre gange er det blot lidt slidt. Men er der grund til at skifte hele kontorstolen ud, hvis det blot er hjulene som trænger til en udskiftning? Det kan være værd at overveje om en simpel udskiftning af møbelhjul er nok til at klare et par år mere med samme stol.

Hos ks-gruppen specialiserer de sig indenfor netop møbelhjul, og her kan du finde inspiration til hvordan i kan redde de gamle kontormøbler fra at havne i en skrotdynge. 

Måske kan en udskiftning ikke undgås, men de ældre møbler kunne måske gives væk? Eller bruges i et internt medarbejderlokale?

Mulighederne er mange, når man lige overvejer alternativerne til blot at smide ud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *