Life Hacks

Den nemmeste frokost

Det er ikke alle som har job med kantine ordning..

 

Og så er der typer som mig, der er gået fra rigtig god kantine, til job med middelmådig kantine.. Og det er alt for svært at omstille mig til, så jeg har mindst en gang om ugen en madpakke med.

Jeg er ellers ikke fan af madpakker, og synes i bund og grund at der er besværligt. Men når man ikke kan lide lugten i bageriet, eller i kantinen, så er der ikke andet at gøre.

Jeg vælger oftest at medbringe salater, eller rester fra aftenen for at minimere madspild (sådan god samvittighed oven i hatten, ja tak)

Min favorit lige nu er en grov grønkåls/spidskålssalat med æbler, gedeost/gorgonzola, nødder og tomater. Den mætter ret fint, og klasker ikke sammen i madkassen. Den er inspireret af denne salat fra Meyers, men med en del udskiftninger.

Billedet er fra ALT.dk

Du kan også lave den med pærer, det er rigtig lækkert.

Hvis du ikke synes at salater mætter nok, selvom det er groft, så tag et stykke kylling med eller en skive brød.

 

 

Billedet er fra spisbedre.dk

 

Derudover medbringer jeg også salater blandet med kikærter, da det mætter rigtig godt. Og så er cæsarsalat altid en favorit, den spæder jeg dog op med flere typer salat og grønsager, så det ikke kun er grønsalat, kylling og ost 😉

 

Mht. grønkålsalaten så er det bare ned i en plastikbøtte, og så udover stepperne. Fordi kålen er så sprød, så kan salaten sagtens blandes om aftenen med dressing, og stadig være lækker til frokost dagen efter.

Bon Appetit

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *