Diverse

Sommerdrømme

En hel måned med høj sol

Den sidste måned har været ren luksus mht. vejret. Jeg bor i København, hvor der er adgang til vand hele tiden, direkte fra gården og det nyder jeg i stor stil. Mine børn kan bade, vi kan sejle, lege med SUPs og meget mere.

I min ejendom er der også en grøn gård med en masse liv. Der er børn og voksne som gerne vil fællesskabet, og som dyrker udelivet. Og det er virkelig skønt.

Det eneste minus ved gården er at den er designet af en arkitekt, som ikke selv skal bo i den. For vedkommende har det været et stilistisk projekt, og ikke et sted som folk skulle benytte. Beboerne har selv sat deres præg med fælles højbede med krydderurter, legeplads, og andre hyggelige tiltag.

Der er selvfølgelig altid nogen som helst vil have en “pæn” gård, uden rod og mennesker, men hvis der nu ikke var nogen af dem, så havde jeg mange gode ideer til optimal udnyttelse af gården.

Vi mangler nemlig en bålplads!

Det kunne være så skønt at riste skumfiduser, og rode i bålet, hvis der var nogle ordentlige faciliteter til det. Det skulle selvfølgelig laves korrekt, og der er faktisk flere mænd i gården med murergrej og hænderne skruet rigtig på. Jeg ved ikke om der ville være flertal for løsningen til næste generalforsamling, men det kunne altså være sejt..

Mangler du det rette murerværktøj, så besøg murerbutikken her

 

Vi har et bålfad allerede, men det er lidt småt, og vi mangler et permanent sted med fliser eller mursten at sætte det på.

Denne her løsning med sand og sten som er muret ned i beton eller lign, er også rigtig fin.

 

Alternativt kunne det også være fint at lave et udendørs brusebad til de badende som kommer op af havnen. Måske ikke lige i træ, men noget mere holdbart materiale.

 

Har du fået indført nogle gode bålløsninger i din gård, sommerhus eller baghave?

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *