Diverse

De bedste intentioner

 

Selvom jeg har travlt, vil jeg gerne score mange mor-point…

Det er en evig kamp med den indre balance. Hvad bliver forsømt idag? Mand, børn arbejde? Skal jeg lige skrive et ekstra notat eller bage boller?  I forbindelse med fødselsdage, er jeg slet ikke i tvivl. Jeg elsker at holde fødselsdag for mine børn. Alle højtider bliver ganget med 100, når man har børn, og fødselsdage ganget med mindst 500.

Min yngste fylder snart 4 år, og han har store planer for dagen. Der skal være pirat tema, og en stor piratbåds kage i grøn. Skattejagt er selvfølgelig selvskreven, og hans nærmeste venner er inviteret til at deltage i løjerne.

Jeg er også klar med planlægningen af dagen. Det eneste der mangler er gaven. Som andet barn i rækken, så ejer den unge mand efterhånden ret meget legetøj. Der er nærmest ikke en plet på gulvet, som ikke allerede er dækket med legetøj i alle regnbuens farver. Paw Patrol, pirater, lego og sværd, han er vild med det hele.

Men i år håber jeg at gøre ham glad med noget mere udendørs legetøj. Han er en udendørs dreng som elsker at tumle, så jeg er ret sikker på at det vil være et hit.

Han er glad for bold spil, så jeg har kig på fodboldudstyr, blandt andet et fodboldmål til haven. 
Det er flytbart, så naboerne bliver ikke generet. Så kunne han også få en bold der passede til, og evt. noget sikkerhedsudstyr. På hopogleg.dk har de udstyr til mange timers udendørs leg.

Min søn er også meget facsineret af Robin Hood lige nu, så jeg har også overvejet et bue/pile sæt. Men fodbold virker dog alligevel lidt mere sikkert, særlig i hans alder, så det trækker lidt mere.

Har du et godt forslag til en 4 års fødselsdag? Til en lille fyr med krudt bagi? Sig endelig, kommentarfeltet er åbent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *