Inspiration,  Karriere

Sådan kan taknemmelighed hjælpe dig til succes

 

Jeg følte mig i den grad ramt..

Nogle gange læser jeg artikler med gode overskrifter (clickbait) og tænker bagefter at det var total spild af tid. Men indimellem, så bliver jeg noget så ramt af den gode artikel, eller det gode budskab.

Sidstnævnte følelse fik jeg da jeg læste denne artikel på ThriveGlobal. Artiklen med overskriften “The number 1 reason why most people never become ultra successful”. Jeg havde ellers forberedt mig på endnu en gang clickbait, og tænkte at konklusionen nok drejede sig om at succesfulde mennesker drikker mere vand, eller sover 8 timer om natten, Men jeg blev positivt overrasket. Artiklen handler om at de mest successfulde mennesker er dem der evner at være til stede, og være taknemmelige for det de har lige nu.

Mange af os tjekker jobopslag flere gange om ugen, og skriver vores resultater ned i en lille sort bog, så vi er klar med argumenterne til næste lønsamtale. Jeg glemmer ofte at sætte pris på hvor jeg er arbejdsmæssigt lige nu. Jeg er hele tiden på vej mod næste forfremmelse eller job. Og det er godt at have mål, men det konstante stræben efter mere er stressende, og demotiverende. Demotiverende fordi der sagtens kan gå lang tid, før der sker noget fremgang.

Jeg vil prøve mig med en taknemmelighedsliste. Jeg har hørt om det før, men tænkt at det var lidt speltagtigt. Men jeg synes jeg gentagende gange har taget mig selv i at være utilfreds, og utålmodighed i mit arbejdsliv, og det har fjernet fokus fra mine opgaver, og alle de gode ting.

 

Husker du at være taknemmelig?

 

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *