Inspiration

Gør din laptop personlig

Har du brug for en udskiftning?

Min arbejdsPC er en HP af svingende kvalitet. Den er udvalgt af IT indkøbsgruppen, og den er grå, corporate og kedelig.

Jeg bruger uhyggeligt meget tid foran min skærm. Jeg bruger den også til noter, så til mange møder medbringer jeg også min pc.

Derfor forsøger jeg at gøre den lidt mere personlig, og lidt mere “mig”. Altså skærmen, ikke selve computeren, den skal ikke være påklistret forskellige stickers med tvivlsomme statements, det ser ikke så professionelt ud i min optik.

Hvis du er selvstændig med en mindre virksomhed, eller har et hjemmekontor med privatejet udstyr, så kan du måske finde hjælp til en udskiftning af skærm og hardware her Brugt it-udstyr

Først valgte jeg et lyserødt/lilla windows tema, og dernæst gik jeg på jagt efter et godt baggrundsbillede. Det er jo oplagt at bruge sine børn, hvis man har nogen, men jeg har allerede billeder af dem på kontoret, så jeg valgte en anden retning.

Og her på Designlovefests side fandt jeg et rigt udvalg af baggrunde som fint egner sig til arbejdsbrug.

Jeg har pt. dette på min skærm:

Dani-Schafer-detail-f-s1

Jeg påtænker at skifte engang hver 8. uge, for at undgå at blive for træt af den. Jeg har prøvet det med at have børnebilleder på baggrundsskærmen, men det er bare ikke altid at mine børnebilleder egner sig til at blive smækket op på en storskærm.

Hvis du er mere til det klassiske, så vil jeg anbefale denne side med malerier: The art wolf

Hvis du blot er til flotte billeder, så er denne med al godt blandet, også et fint bud: Wallpapers Wide

 

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *