Diverse,  Inspiration

Effektiv weekend

Mangler du inspiration til weekenden?

Idag er det fredag! Jeg starter ofte mine weekender med mange gode intentioner. Oprydning, rengøring, sortere i skuffer og skabe, sætte ting til salg, og rydde ud i kælderen..

Men det er ofte, for ikke at sige altid at de planer ændrer sig. Så går der hygge i den, og vi tager istedet på ture, leger eller besøger venner og bekendte. Og det skal der bestemt ikke ændres for meget ved, men jeg har bare nogle hængepartier, når nu 9 ud af 10 weekender går med sociale arrangementer istedet for praktiske.

Der er ingen tvivl om at jeg helst vil lave de sociale og hyggelige ting, men det at få ordnet det praktiske har nu en dejlig beroligende effekt. Jeg får en følelse af at være effektiv, og have brugt min weekend til noget “fornuftigt”. Vi trænger til en feng shui ekspert, eller måske en tetris indretningsekspert, så vi kan få alle vores bolig behov til at gå op. Men helt lav praktisk kunne lejligheden godt trænge til en gang maling, og gulvslibning. Og det er store projekter at gå igang, hvis man kun har en weekend.

Jeg hælder mest til at betale mig fra det.. Det kan dog være afslappende at lave noget helt uden skærm, hvor man er overladt til sine egne tanker, og blot se “malingen tørrer”. Men efter en lang arbejdsuge, er det så virkelig det praktiske man bør prioritere? Eller skulle man overlade det til professionelle fagfolk? Jeg er nok mest på den sidste mulighed, når jeg engang får bestemt (indgået et kompromis) om farven.

Jeg har ikke noget imod at bruge ugen på at forberede ugen efter. Lave madplan, sørge for indkøb, lave mad til fryseren, sørge for vasketøj og den slags. Det er tidsbesparende i sidste ende og virker beroligende på mig. Og jeg laver selvfølgelig heller ikke det hele selv 😉 Men de store praktiske ting? De er værre..

Bruger du din weekend til praktiske gøremål? Eller er den hellig, og skal gå med dine yndlingsting?

 

Hvis du bliver enig med dig selv om at få gjort noget ved hjemmet, men ikke selv er den store maler.. Så kan du finde en maler København og endda en billig maler her malerfirmaet flemming c

 

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *