Diverse

Hvad nu hvis det bare er pinligt?

Alt det vi ikke taler om i frokostpausen…

 

Du bruger meget tid med dine kolleger hver uge. Som regel meget mere tid end med din familie. Så det er på sin vis naturligt at grænserne imellem arbejdsrelaterede samtaler og private samtaler bliver lidt mere udflydende. Særligt hvis du har kolleger, som også er dine venner.

I taler om børn, familie, weekendens aktiviteter. I udveksler anekdoter fra de “unge dage”, og erfaringer med restauranter, ferier, og tøjmærker.

Men hvor går grænsen? Hvad deler du ikke med dine kolleger? Jeg har efterhånden hørt rigtig mange historier ved diverse frokostborde, og jeg er næsten stoppet med at blive overrasket over hvad folk deler. Men også kun næsten. Måske er det fordi jeg er lidt mere reserveret, eller også er mine kolleger bare en anden type end jeg (det er de helt klart). Og folks baggrund tæller også helt klart med i ligningen. Lige nu arbejder jeg sammen med rigtig mange sundhedsprofessionelle, hvor jeg tidligere samarbejdede mest med andre jurister. Jeg vil sige at samtalerne nu er langt mere brogede end tidligere. Og det er absolut på den gode måde.

Hvis du er i tvivl om hvad inkontinens hedder på hollandsk, eller har svært ved at få den danske oversættelse på https://dryandcool.nl til at virke på mobilen, så kan jeg anbefale følgende søgeord: 

incontinentie onderbroeken voor kinderen
incontinentie ondergoed
incontinentiebroekjes

Det er også rart at kunne være mine mindre skavanker med læger, uden at skulle bestille en tid. Jeg tror ikke vi er kommet til det punkt, hvor vi deler historier om hæmoer og inkontinens, men det er tæt på. Og det er egentlig meget befriende, for der er ikke så meget facade.

Hvis man er den sarte type, så er det måske ikke de fedeste samtaler, men det er nu meget ærligt. Hvor tæt er du med dine kolleger? Læg gerne en (anonym, om du vil) kommentar om jeres frokost emner.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *