Diverse

Det bedste workwear udsalg lige nu!

 

Udsalget lokker, og her kommer en guide til hvad du med fordel kan investere i til din arbejdsgarderobe.

Der er vildt gang i udsalget lige nu, og hvis du alligevel er på jagt efter noget nyt eller en erstatning for noget til arbejdsgarderoben, så guider jeg herunder til nogle gode kup.

Skjorter

En klassisk skjorte er god at have i garderoben, og et fint køb på udsalg, hvis du kan finde det. Ellers er udsalg et godt tidspunkt at investere i nogle af de mere sæsonbetonede skjorter, som dem med mange blomster og farver. Blomstertendensen fortsætter i 2018, og en blomstret skjorte fungerer fint under en blazer, uden at blive for “tøset”.

 

 

Kjoler

Kjoler i klassiske snit og gode farver er altid hit. Og kan du spare 50% procent, så er det bare endnu bedre. Kjolerne herunder er alle på min overvejelsesliste, da de både kan bruges på kontoret og privat.

 

Blazere

Du har sikkert allerede skabet fyldt med blazere ligesom jeg, men hvis din brugs frekvens også er lige så høj som min, så trænger dine klassiske blazere sandsynligvis til at blive opgraderet. Og så er udsalg en fin måde at prøve noget nyt på. Jeg har f.eks. investeret i leo blazeren herunder, selvom den er en smule udenfor min komfort zone.

 

Klassisk vinterjakke og trenchcoats

Jakker i klassiske snit og farver er altid gode at investere i, når de er på bud. Selvom snit og farver kan variere fra år til år, så er der alligevel nogle faconer som trenchcoats altid er tilgængelige. Og kamelfarvet er også en klassiker, hvis man kan bære det. Jeg forsvinder helt, så jeg holder mig til blå og sort.

Jeg håber du kan finde lidt inspiration i ovenstående, og blive klar til 2018.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *