Diverse

Træt af pendlerlivet?

 

Der er mange gode ting ved at pendle på job.

Du har tid til at læse mails undervejs, nyde en kop kaffe eller tale med dine med-passagerer. Men det kan også blive for besværligt. Hvis du er træt af pendlerlivet, så kan det være du skulle overveje en bil. Det kan give mening i forhold til din work life balance, at du ikke skal bruge for meget tid på transport. Du behøver heller ikke opgive samtalen med dine medpendlere om morgenen, så det er stadig muligt at blive en del af en bilordning. Der findes flere sammenslutninger på nettet, hvis du besøger google. På den måde kan du benytte din egen bil, men samtidigt nyde godt af fordelene ved at pendle med andre, og måske ligefrem få et tilskud til benzinen.

Autoforhandler

Er bilsalg og køb lidt uoverskueligt? På ovenstående link finder du biler til salg hos en autoriseret autoforhandler. Her kan du få hjælp til både køb og salg af bil.

Har du tips til at lette kørslen om morgenen, eller gode pendlerfifs? Meld gerne ind i kommentarfeltet herunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *