Diverse,  Mode

Du er for vigtig til ubehageligt undertøj

Der er forskel på kvinder og mænd.. Særligt i forhold til påklædning!

 

Jeg arbejder på kontor, hvilket indebærer enormt meget tid siddende. Ofte i pænt tøj, som ikke altid er helt comfy. Derfor synes jeg det er ekstra vigtigt at undertøjet ikke også tilføjer ubehagelige strammende fornemmelser. Bh’er har jeg aldrig rigtig forstået pointen med. Især dem med bøjler! Det er da et torturinstrument uden lige. Og ja, jeg bliver målt og vejet hver gang jeg handler nyt undertøj, og alt strammer og niver alligevel efter 7-8 timer.

Jeg har set en del reklamer for Organic Basic på nettet og hos andre bloggere, og besluttede jeg mig (for egen regning) for at prøve.

Jeg bestilte en sort og en “nude” bh, og de ankom i løbet af 2 dage. Top hurtig levering, så det er et kæmpe plus i min bog. Kvaliteten er semi kraftigt bomuld, og farverne er nude og sort. Det er ikke undertøj der er designet til at være elegant eller frækt, det er virkelig i sagens natur “basic”. Da jeg fik den på, fik jeg flashback til mine ammebher. Og det er absolut ikke negativt, jeg var vild med den periode uden bøjlebh’er. Kvaliteten er kraftig nok til at du kan have bhen på under en stram tshirt, uden at afsløre om du synes det er koldt i lokalet. Stropperne kan justeres, så der er mere støtte. Ofte er bøjleløse bh mest til pynt, eller ligner en sportsbh, men disse er rigtig fine til hverdagsbrug. Jeg er stor fan.

Hvis du har meget store bryster, så tvivler jeg på at der er støtte nok i denne type bh. Men da jeg ikke selv er i den kategori, så er det kun en formodning.

 

Og nu er du så heldig at få 25% rabat på dit køb. Det gælder fra den 23 november til den 25 november, hvis du bruger rabatkoden: ATBF2017

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *