Inspiration,  Karriere

10 ting du ALDRIG skal sige til jobsamtalen

Det er nemt at komme galt afsted i en jobsamtale.. her kommer listen over de ting du IKKE skal sige!

Det kan være svært at tøjle nerverne, og man kan nemt komme til at sige noget forkert. Men hav disse 10 punkter i baghovedet, så du undgår de mest kritiske faldgrupper. Og det kan sagtens være at arbejdsgiver selv spørger ind til din familiesituation eller sygdomshistorie (selvom de ikke må!) så hav altid et godt svar forberedt, hvis det skulle komme op. Især hvis der er huller i dit CV, så er det vigtigt at du har svar på rede hånd inden du går ind til en samtale.

Jeg arbejder på et længere indlæg om hvad du SKAL sige, når intervieweren stiller alle de “klassiske” spørgsmål.  Såsom “Hvad er dine svage sider”? Eller “Trives du med at arbejde under pres”? (hvilket iøvrigt er et total retorisk spørgsmål, som man kun kan svare forkert på)

Jeg har tidligere skrevet om forberedelse til jobsamtaler og dresscode til jobinterview, så kig endelig med, hvis du er på vej til samtale.

Held og lykke!

 

 

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *