Corporatelife,  Inspiration

Et nyt kontor med nye mennesker og nye omgivelser!

Så er det tid til at gøre status efter 2 måneder på det nye job.

 

Her går det stadig godt, og jeg er faldet rigtig godt til i mine nye omgivelser. Opgaverne er mindre diffuse, jeg kan huske en del navne efterhånden, og jeg har naturligvis meldt mig ind i afdelingens kageklub.

Udover de mange nye opgaver, nye områder og nye kolleger, så er der endnu en ny ting for mig. Jeg sidder nemlig i storrums kontor. For første gang nogensinde! Det er et “lille” storrum med 6 personer, men tilgengæld er det “hjertet” af afdelingen, så der kommer rigtig mange mennesker igennem.

Men jeg kan faktisk rigtig godt lide det. Der er en vidensdeling som jeg ikke har oplevet før, og en åbenhed som jeg sætter meget pris på. Jeg er også kommet meget hurtigere ind i opgaverne og i organisationen, end hvis jeg havde siddet på mit eget kontor, som tidligere.

Jeg har før skrevet om emnet, med det forbehold at jeg ikke selv havde oplevet storrum på daværende tidspunkt. De spilleregler som jeg nævner i indlægget fra 2016, holder dog stadigvæk.

Sidder du i storrumskontor? Giv endelig dit besyv med i kommentarfeltet.

Med hensyn til hvordan man skal/ikke skal opføre sig på sin arbejdsplads, storrum eller ej, så kan du læse med her, hvor en række punkter om opførsel bliver opremset 😉

Står dit kontor midt i flytteplaner, og er du placeret i det midtjyske, så overvej Opbevaring Århus til dine ekstra ting. 

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *