Diverse

Det med transporttiden..

Da jeg sidst kiggede efter nyt arbejde, kunne jeg mærke at jeg var blevet lidt forvænt.. Ikke bare fordi jeg efterhånden har været på arbejdsmarkedet i snart 10 år, og har opbygget en bred vifte af kompetencer.

Nej, min forvænthed var særlig på afstanden mellem mig og den potentielle arbejdsplads. Det lyder rigtig forkælet og det er jeg også. Jeg har været vant til 5 km på cykel, så udsigten til 1 time i transport med både bus og tog, var ikke specielt tillokkende.

Min bedre halvdel foreslog at jeg kunne købe en bil, for så kunne jeg jo undgå lidt af besværet. Men jeg er slet ikke god til at køre bil, så det udløste lidt mere panik eller glæde hos mig. Og til sidst endte jeg med at finde et job som lå 3 km væk fra min bopæl, så det blev heldigvis ikke aktuelt denne gang.

Hvis det med biler skulle være aktuelt for dig, så er det godt at vide at der ligger en udmærket mekaniker ballerup.  Sådan noget ville jeg ikke vide,  hvis jeg ikke havde en blog, som indimellem giver mig indsigt i nogle helt andre områder 😉

Krydser fingre for at du kommer helskindet igennem myldretrafikken, eller lander dig et godt job tæt på din egen baghave.

 

ny kobling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *