Inspiration,  Karriere

Sådan imponerer du din nye chef!

Skal der kage til? Eller et 3 cifret tal på bundlinjen?

Jeg er formodentlig ikke den eneste som har skiftet job i 2017, så derfor giver det mening at skrive lidt om forventningerne til dig ved et jobskifte. Og ikke mindst, hvordan du selv bringer dig i spil overfor din chef.

Uanset om du har valgt jobbet på grund af opgaverne eller udviklingsmulighederne, så skal du på en eller anden måde interagere med din chef. Det er chefen du skal imponerer med dine taltenter, og chefen som skal være med til at udvikle dig fremadrettet.

Men hvordan kommer du så på chefens radar? For mit eget vedkommende har jeg tidligere refereret direkte til chefen, så det var rimeligt ligetil. Men nu er min chef blevet fyret, så nu skal jeg pludselig til at markere mig i alle mulige sammenhængen, for at komme i fokus.

Men selvom min naturlige overordnede midlertidigt er væk, så er retningslinjerne de samme. Vær naturlig, imødekommende og interesseret i din nye virksomhed. Og husk at stille masse af spørgsmål! Der er ikke nogen bedre måde at vise sin interesse end at stille god og engagerende spørgsmål til chefen og kolleger.

Herunder kommer lidt flere gode tis til at imponere din nye chef:

http://www.mscareergirl.com/2017/03/08/3-easy-ways-to-impress-your-new-boss/

 

Rigtig god fornøjelse!

 

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *