Inspiration,  Life Hacks

Få kaffe og strømper med posten

Fordi der er nogle ting, som bare altid går galt mandag morgen!

For mig kan mandag være lidt op af bakke mht. at få børnene ud af døren til tiden, og samtidigt nå på arbejde i nogenlunde præsentabel stand. Mandag morgen er ofte der hvor alle mine strømper er løbet i sømmene, og min dåse med kaffekapsler er tom!

Heldigvis er der hjælp at hente fra IgoGreen. De har simpelthen lavet en abonnements ordning, hvor du selv kan vælge, med hvilket interval du ønsker at få dine varer tilsendt. De har udover kaffe og strømpebukser, også tamponer, tshirts, barbergrej og flere andre uundværlige ting!

Jeg har netop bestilt et kaffekapsel abonnement. Og egentlig er jeg i bund og grund ganske imod kaffekapsler, af hensyn til miljøet. Det er i min optik noget svineri med al den aluminium, som ryger ud med skraldet. Og medmindre man bruger den originale kapsel, så kan man ikke aflevere kapslerne til genbrug i butikken. Heldigvis er kapslerne fra IgoGreen er bionedbrydelige, så der slipper jeg for den dårlige samvittighed og får god kaffe med i købet.

Jeg har valgt at få levering hver 30 dag, og ser frem til en fin pakke i postkassen. IgoGreen lover at det bliver pakket på en måde, der gør at man ikke skal hente pakken på posthuset! Det er virkelig god service i mine øjne. Der er (næsten) ikke noget værre, end at skulle stå i kø hos Postnord sidst på eftermiddagen.

Jeg overvejer også strømpebukserne til efteråret, for dem løber jeg altid tør for. Og så kunne et boxershorts abonnement også være en god gave til min bedre halvdel. Så dumper der shorts ind af brevsprækken en gang om måneden. Det er da nemt!

 

OG DU SKAL SELVFØLGELIG IKKE SNYDES! Jeg har nemlig fået lov til at give en rabatkode til jer læsere, så i selv kan prøve IgoGreen konceptet.

Hvis du taster “20%” når du går til betaling, så får du 20% rabat på dit første køb.

God fornøjelse!

 

 

Lige til info, så har jeg selv betalt mit abonnement, men da jeg er begejstret for konceptet, har jeg overtalt IgoGreen, til at give alle jer læsere lidt rabat. Så den sponsorerede del består i jeres mulighed for rabat 😉 

11 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *