Inspiration,  Karriere

Arbejder du også ligesom Byggemand Bob?

Har du et karriere eller arbejdsmantra?

Ja, tænker du, nu har hun da virkelig tabt sutten, og overgivet sig total til new age skrammel.. men hæng lige på et øjeblik, for det er faktisk ikke så dumt som det lyder.

Jeg har læst en interessant artikel om hvordan man brander sig selv, og hvordan et karriere mantra eller slogan om man vil, spiller en rolle i den branding. Det kan være lidt underligt at tænke på sig selv som et produkt eller en service, især hvis du ikke arbejder med noget kreativt. Men prøv at overvej hvad dine kerneværdier er, og hvilke ord som du vender tilbage til gang på gang. Måske kan du se en rød tråd i dine kerneværdier, som kan udmønte sig i et mantra. Du kan læse artiklen lige her.

Jeg har endnu ikke skabt mit eget karrieremantra, og mit brand er heller ikke knivskarpt endnu. Jeg er jo ret glad for at arbejde med en stor variation i mine opgaver, hvilket stritter i alle retninger. Det er dog blevet bedre, og jeg kan snart begynde at sætte en rigtig retning på min karriere.

Har dog et arbejdsmotto, som jeg først for nylig er blevet klar over. Mine arbejdsrutiner er åbenbart kraftigt inspireret af Byggemand Bob. “Kan vi fikse det? Ja, vi kan!! Jeg er en udpræget fikser, og trives ret godt med at få ting gjort. Jeg vil dog prøve at få skabt mit eget mantra istedet for, at plagiere på et børneanimations program 😉

 

Hvad skal dit mantra være?

 

 

 

2 kommentarer

 • Vejen til Birkin

  Jeg har ikke et karriere mantra, men for nyligt tog hele min division på jobbet en DISC test, det var ret interessant. Både at høre de andres profiler, men i ligeså høj grad at læse sin egen.
  Noget jeg lagde mærke til, var at min profil var blevet meget mere “ren” i det, men jeg sidder også pt i en meget specialist rolle, så det er måske derfor.

  /Annette

  • Corporate Mor

   Tak for kommentaren, Annette!
   Det er altid interessant at tage tests med jævne mellemrum, særligt i gruppesammenhæng, for at se udviklingen.

   Og ikke mindst at se hvordan man selv scorer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *