Diverse

Sådan holder du bedst ferie!

Nej vel? For det har du vel egentlig ikke brug for hjælp til? 😉

Jeg vil også bare sige rigtig god påskeferie til alle jer læsere. Jeg er meget glad for at i hænger ved, selvom mine udgivelser er mere eller mindre ustabile for tiden!

Husk at trække stikket helt ud, og lade dine mails ligge, helt indtil 2.påskedag kl 20.00. Så må du kigge igen, men kun hvis det ikke stresser dig. Påskeferien er heldigvis rimelig bredt anerkendt, så selvom du arbejder i en international virksomhed, så vil størstedelen af dine samarbejdspartnere også gå på ferie. Det giver jo en begrænsning i antallet af mails.

Jeg har arbejdet indtil nu. Jeg har jo ikke rigtig sparet ferie op endnu på det nye job. (og ferie uden løn, trækker bare ikke helt så meget i mig)

Men nu går turen til det jydske, og det bliver skønt! Jeg skal så langt nordpå, at jeg forestiller mig at selv 4G nettet er helt uden for rækkevidde.. Så skal jeg spille Ludo, drikke rødvin og spise påskeæg i lange baner!

påske

Husk at sætte din out of office reply på inden du smutter helt på ferie. Hvis du mangler lidt inspiration til at gøre den mere personlig, så kig med her.

Hav en rigtig dejlig påske!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *