Diverse,  Karriere

Hvor går turen til?

Sommerferien er meldt ind på jobbet, men hvor skal jeg tage hen?

Der er ikke længe til at sommeren er over os. Nu er det påske, så kommer der pletvise helligdage henover foråret, og så er det pludselig sommerferie. Jeg har selv 61 arbejdsdage, før jeg lukker ned for sommeren. Det er ikke lang tid!

Påsken er også en glimrende anledning til at tænke over feriedestinationer. Ikke at jeg er misundelig på alle mine kolleger, som allerede er smuttet… Nej da, jeg har heldigvis rigtig mange ideer til, hvor jeg kunne tænke mig at rejse hen.

En af mine kolleger er netop taget til Toscana, hvor hun har en lejlighed, og det ser virkelig skønt ud. Jeg har selv været der i nogle få dage, for mange år siden, men havde ikke tid til rigtig at få studeret det vidunderlige Toscana. Turen dengang fik også til Rom, som også er et fantastisk sted. Men jeg vil dog gerne have brugt lidt mere tid udenfor Rom, da det også har enormt meget at byde på.

Hvis du ikke ønsker at bo på hotel, så kan Italia Villas hjælpe med at give et overblik over de mange dejlige feriehuse i Toscana, og gør det nemt at søge efter netop dine præferencer. De har også et bredt udvalg af ferieboliger i resten af Italien og Frankrig. Jeg synes selv det er nemmere med børn, hvis der er et køkken fremfor et hotel værelse uden mulighed for at lave en hurtig snack.

I Toscanaområdet er der flot natur, og du skal selvfølgelig forbi Pisa (alle skal se tårnet, sådan er det bare!) og Firenze står også højt på min liste over must-see byer i Italien.

Find feriehuse i Toscana her

 

Har du nogle gode tips til Toscana eller Italien generelt?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *