Inspiration,  Life Hacks

I

Reklame for 4D konsulenterne

Det er fordi jeg elsker alt med tal, og fordi en revisor er min ven.

Hvis du ikke har børn, så kan jeg afsløre at overskriften ovenfor er inspireret af “Se min kjole” 😉 Det virkede som en passende reference idag.

Det skal nemlig handle om Excel og Excel kurser idag. Hvis du kun arbejder med Excel i et begrænset omfang, så kan det være svært at huske alle de forskellige genveje, og hvad de forskellige knapper gør. Du kan komme langt med en søgning hos google, og på youtube er der heldigvis flere og flere tal “nørder” som filmer forskellige fremgangsmåder og formler. Og bevågenheden om regneark bliver større og større, også takket være DM i Excel.

Men det er ikke altid at det er helt nok, med en youtube gennemgang. Det kan være en god ide at lære om regneark grundigt fra bunden, særligt hvis du er helt ny udi regnearkets kunst. Jeg tog selv et 2 dages kursus i sin tid, og selvom det var tungt at komme igennem, så var det virkelig godt med en grundig intro. Og siden dengang har jeg fået adskillige brush-up kurser, og sat flere udvidede moduler på.

Hvis du kunne tænke dig at lære mere om Excel, måske er det endda et af målene i din MUS, så har du muligheden hos  4D Konsulenterne. Hos 4D har du mulighed for at lære mere om stort set alle microsoft baserede programmer, men i særdeleshed Excel. Du kan besøge dem på deres centrale beliggenhed i København, eller booke et seminar med dem hos din egen virksomhed, så i er flere som kan få glæde af den nye viden.

Hvis du synes, du i forvejen er en ægte regnearks haj, så del endelig af dine yndlings formler nedenfor 😉

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *