Inspiration,  Skønhed

Fladt hår i hjelmen

Hvordan undgår du det flade hår efter cykelturen?

For nylig lavede jeg et indlæg med underholdning til pendlerdamerne. Idag handler det om os som tager jernhesten på job. For selvom afstanden er forholdsvis kort, så giver det nogle andre problemstillinger. Nemlig hvad skal man stille op med håret efter en varm tur i cykelhjelmen?

Min løsning har været at sætte hår, når jeg kom frem på arbejdet. Men nogle dage, går jeg lige ind i et møde, og der kan det være rart at være klar. Så derfor har jeg kigget lidt efter nogle frisurer som kan klare en cykeltur, og som ikke er så højt på hovedet at de kommer i karambolage med en hjelm. Og ja, løst hår er også fint, men nogle gange kan det være rart med lidt afveksling.

Den første frisure her, er meget simpel og nem at sætte. Hestehale all the way!

 

https://www.youtube.com/watch?v=XBmTu4WEw9s

Den næste kræver lidt mere arbejde, men en rodet knold kan laves på mange måder, så den er mest til inspiration.

Jeg synes også en fletning holder fint i cykelhjelmen, men det er ikke en af mine spids kompetencer, så det skal jeg øve mig lidt mere på.

Hvilket hår putter du i hjelmen? Hvis du har nogle gode tips eller tutorials, så meld endelig tilbage i kommentarfeltet.

Og skulle du være mere en biltype, så er der mulighed for at købe en ny bil på flexleasing eller splitleasing på Specialcars.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *