Inspiration

Søg og du skal finde

Finder du noget?

Det er altid interessant at se hvordan i læsere finder ind til mig her bloggen. Derfor kigger jeg indimellem i søgeords statistikken, og ser hvilke af og til lidt pudsige søgeord som får lokket læsere til.

Blandt de seneste er der “corporate mor”, hvilket ikke i sig selv er så mærkeligt. Det er dog lidt sjovt at der ligefrem er nogen som husker bloggens navn og derfor googler det. Det gør mig ret glad, for det betyder jo at bloggen ikke er gået helt ubemærket hen 😉

Et andet søgeterm er “debatten karriere”, som giver god mening da jeg ofte skriver om karriere, og debatten om ligestilling, bestyrelsesposter og glaslofter.

“10 gode karriereråd” er en anden sætning som går igen som søgeord. Jeg har ikke lavet 10 gode karriereråd endnu, men det skal da klart på listen over fremtidige indlæg. Jeg har dog lavet lignende indlæg med 3 gode råd til at klare både job og karriere, og indlægget om 10 gode råd du aldrig har fået.

Det sidste søgeord i denne omgang er “svær lønforhandling”. Den har jeg også været omkring nogle gange, både her og her. Men begge indlæg tåler bestemt genlæsning, især hvis du står overfor en forestående lønforhandling.

Hvis du ikke vil google bloggen frem, så husk endelig at følge den på bloglovin eller facebook.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *