Inspiration,  Karriere

Mere barsel til far

Gode nyheder til fædrene!

Der har virkelig været gang i debatten på det seneste om fædre og barsel. Det startede med Rockwool fondens undersøgelse af hvordan kvinders barsel påvirker lønforholdene, og bundlinjen på arbejdspladsen, kontra hvordan mænds barsel påvirker kvindernes lønforhold og bundlinjen på arbejdspladsen.

Og nu er der så dannet et politisk flertal som skal arbejde for at få flere fædre til at tage barsel. Flere erhvervsledere har været ude og vifte med flaget, og promoveret det gode budskab.

Det giver rigtig god mening i mine øjne. Børn er en fælles beslutning, så det skal barsel også være. Uafhængigt af de økonomiske konsekvenser, som ikke burde være der overhovedet. At det så også hjælper mødrene til mere ligestilling, er jo bare et ekstra plus.

Jeg har tidligere skrevet om emnet her og er stadig af den opfattelse at børn og barsel bør tælle som reelle kompetencer på Cv’et. Alle andre personlige udviklingsprojekter kan skrives på, så hvorfor tæller netop en af de allerstørste ændringer og projekter i dit liv ikke?

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *