Diverse,  Karriere

Brug for et nyt punkt på CV’et?

Er du under uddannelse, og har brug for noget erfaring inden du starter dit arbejdsliv?

Jeg faldt over en et spændende link til lektiehjælp,og trykkede straks videre. Jeg er nok lidt farvet af, at min ældste søn skal starte i skolen lige om lidt. Men jeg syntes det lød tillokkende at kunne “få hjælp til dine lektier” eller hjælp til  SRP, eksamen og lign.

Muligvis lidt præmaturt for min søn, men så klikkede jeg videre og kunne se at de hos My Academy bruger universitetsstuderende som studiecoaches. Havde det været i min studietid, så ville jeg straks være sprunget på. Du får genopfrisket din skoleviden, øvet din formidlingsevner og testet dine sociale kompetencer, alt imens du får positiv erfaring at sætte på dit CV. Hvis du sidder derude og mangler et relevant studiejob, så klik endelig forbi. Jeg kunne kun forestille mig at det vil være relevant erfaring for stort set alle studieretninger. Og du bestemmer selv om det skal være folkeskole eller højere niveau.

Der findes også andre tutorordninger som også dækker andre dele af Danmark end lige Storkøbenhavn.

Personlig erfaring?

Jeg ved ikke hvor mange studerende der læser med, men jeg synes alligevel at denne ordning er værd at tippe om. Om ikke andet, kan det jo være at jer med børn kan benytte jer af mentorordningen og få lektiehjælp hos my-academy.dk .

Jeg ville gerne selv have haft noget mere relevant studiearbejde, som f.eks. lektiehjælp i økonomi eller lign, men det var ikke så nemt at finde i Aalborg, back in the days. Jeg arbejdede i Salling, og i Jomfru Ane gade, så det er ikke ligefrem noget som har boostet mit CV i forbindelse med mit første job.

Hvis du har nogle gode råd til studierelevant arbejde, eller ideer til hvad man ellers kunne sætte på CV’et som nyuddannet, så meld endelig tilbage i kommentarfeltet.

 

Sponsoreret

 

 

 

 

 

 

få lektiehjælp hos my-academy.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *