Inspiration,  Mode

Budget venlig arbejdsgarderobe – 1. del

[featured-img]

Er din arbejdsgarderobe up to date?

Et af de søgeresultater som oftest får guidet folk til min blog er “garderobe på budget”. Jeg ved ikke hvor meget der er at hente her, så nu har jeg sat mig for at lave en guide tilen basis arbejdsgarderobe som prismæssigt er til at komme i nærheden af for de fleste.

Jeg skelner ikke 100% imellem min fritids og arbejdsgarderobe, men der er dog alligevel nogle ting som er gode at have. I dette første indlæg, skal vi se på noget af det vigtigste, i min optik, nemlig blazeren.

Blazere:

En sort og en mørkeblå figursyet blazer kommer du rigtig langt med. De kan parres med alle former for overdele, og kan dresses både op og ned. En blazer er rigtig god at have hængende på arbejde, hvis der pludselig opstår et møde, hvor du har brug for lidt mere “autoritet”. Du ved, den der fornemmelse af at have styr på det hele, selvom du kun har haft 10 min til at forberede dig.

Jeg har fundet nogle gode muligheder her:

Forslagene ovenfor er ligger imellem 299 – 499 kr.  Tryk på billederne for at komme til shoppen.

 

Jeg vender tilbage med endnu et indlæg om arbejdsgarderobe på budget snarest, næste gang skal det handle om skjorter.

 

Indeholder affliatelinks

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *